Lördag-Lördag


God sen eftermiddag!
Jag vaknade halv fyra(em) inte bra men behöver troligtvis den sömnen. Skönt iaf, och det är ju helg. :) Jag skuller på en lång skolvecka. :P

Ni som inte vet så har jag börjat plugga, jag läser upp lite betyg på vuxenutbildningen. Läser om vissa kurser också för att friska upp minnet.

Jag läser Matte A, Svenska B, Samhällskunskap A och Historia A. De tre första ämnen läser jag upp för att få bättre betyg och friska upp minnet, medans Historia är ett helt nytt ämne för mig. Men den här terminen ska bli spännande. Det känns positivt att börja plugga igen. På mina egna villkor och med en helt annan motivation.
Jag trivs och känner mig bekväm i klasserna vilket för mig är väldigt viktigt. Säkert för er andra också.
Nytt och spännande att läsa i grupp med människor från olika kulturer och åldrar vill jag tillägga.

Förövrigt har nog inget nytt inträffat.

Eller lite kort och gott om förra helgens händelser.
Jag och Jessica hade en gemensam födelsedagsfest som jag tycker blev riktigt lyckad. Alla hade trevligt. Och det var ett blandat gäng med människor, så man fick träffa lite nya ansikten. Fina och roliga presenter fick vi också. :)

Ikväll ska jag och Patrick på föfest hos en trevlig tjej som heter Magdalena som jag lärt känna lite via Malin. Och Magda är Patricks föredetta chefs lillsyrra :P Blev det rörigt? :) Patricks "ex" chefs lillasyster... haha

The world isn´t big

Nu ska ja nog hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite


Hejsvejs!

Jonnaponna


vänner
Annelie och jagLinda och LovisaJag och Sandrafriends
Sandra och EmmaLukas och SandraFoton från Annelies kamera

RSS 2.0