Tisdag



Ska det alltid vara lika svårt för mig att skriva ett blogg inlägg. Får aldrig till det. Vet ej hur jag ska börja eller avsluta.

Kan iaf berätta lite vad som hänt under dagen.

Min frukost bestod av två koppar kaffe och en cigg. Inte alls nyttigt.

Mamma kom förbi på en kopp kaffe några timmar senare, sen gick vi till djuraffären. Mamma köpte hundmat, matställ och en ny cykelsele år Fanny, självklart var Fanny med in på zoo. Det blev hundträff där. Alla hundar gnydde och skulle hälsa på varandra. Fanny är ju i slutet av sin löp period så hon var ju extra populär av han hundarna.
Själv köpte ja en ny kattleksak och ett halsband åt Kenzo. Ska nog dit imorn och köpa en klätterställning åt honom som vi tänkt ha ute på balkongen. Så får han lite mer utsikt över stan. :) Skönt med inglasad balkong må jag ju säga.

Sen var vi in på kupolen och mamma köpte lite nya blommor och ja köpte två runda blomkorgar som man kan hänga upp. Så tänkte plantera nå fina höstblommor i där antingen nu till veckan eller nästa. Beror på när ja får tid att inhandla lite blommor.

Sen åkte vi hem till mamma och käka müsli med mjölk. Och sedan for jag hem och hämta Patrick för att åka och handla mat. Så nu har vi fyllt upp matförrådet.


Nu ska ja se på lite tv med Patrick sen sova.

 

Fredag


Äntligen fredag!  Och ha en trevlig läsning Kessh! ;) haha


Ska snart iväg till tutten med Angelina och Linda. Köpa ett till highlight kit, blev inte det bästa resultatet när jag gjorde det igår. Men nu har jag back up på två bruttor så då kan de inte gå fel. :D
Ska dricka upp kaffet sen tvätta tänderna sen möta Angelina vid Zerozero. :)

Får se om de blir myskväll med Patrick om han inte har något annat planerat. Vad jag älskar den människan, han gör mig så otroligt lycklig. Han är det bästa för mig. <3

Imorn har vi fest, längtar så jag håller på att spricka. Då kommer även mina Langosbrudar Emelie och Siri även kallade Haparandabitchar! ^^ Ja vi har haft mycket tok för oss i sommar på turnén.
 
Får se om jag hinner uppdatera något senare. Är ju så väldigt aktiv i den här bloggen, eller inte ;)
Skärpning.


RSS 2.0